Leveransinformation

Snabb leverans!
Vi är medvetna om att en snabb leverans uppskattas bland våra kunder och vi gör allt för att leverera er beställning så snabbt som möjligt. För att erbjuda er den bästa servicen skickar vi era beställningar med ledande fraktföretag såson Posten, DHL, UPS etc. Varor skickas både från vårt egna lager och direkt ifrån våra leverantörers centrallager, allt för att pressa den totalta leveranstiden så mycket som möjligt. En beställning skickas normalt inom 24-48 timmar (vardagar). Transporttiden ligger sedan på ca 1-5 dagar. I de flesta fall blir ni kontaktad av transportören innan leverans. 

Betalning 
Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ; Faktura, Delbetalning, Kort, Förskott via bankgiro. Välj själv vilket alternativ som passar just er.

"Fri frakt" & ångrat köp
Många av våra produkter erbjuds med "fri frakt". Det betyder att leveranskostand är inräknad i varans pris. Om ni skulle ångra ert köp kommer avdrag att göras för våra faktiska fraktkostnader tur och retur. Om ni ångrar ert köp när er beställning redan skickat kommer ni bli debiterade för fraktkostnader som uppkommer. Att ångra ett köp innan beställningen skickats kostar inget. Systemet uppdateras en gång per dygn och det kan därför vara fördröjning mellan tidpunkten för när er beställning skickades och när den blir markerad som skickad på "mina sidor".

För fullständig beskrivning se våra "Regler och villkor"

Amazing Trade Sweden AB © 2021